Всички категории
EN

фирма Новини

Начало> Новини > фирма Новини

Контакти

0086 13407313242

0086 73186394561

[имейл защитен]

№ 804, 2-ра сграда, No.68 Luositang Road, зона за икономическо и технологично развитие на Чанша, град Чанша, провинция Хунан, НР на Китай 410100

Changsha TENCAN участва в изложението PM China 2016

Време: 2016-05-06 Хитове : 11

На 29 април 9-то Шанхайско международно изложение за прахова металургия и циментирани карбиди и усъвършенствана керамика, което се проведе в Шанхайския китайски конгресен и изложбен център Everbright завърши успешно. Ние, Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd участвахме в изложението.

Изложението PM Shanghai е едно от най-големите и най-известните изложения на карбидни и керамични материали в Китай. Някои от нашите продукти като прозрачна жабка (акрилна жабка), супер мини планетарна топкова мелница за използване в жабка, лабораторна ролкова топкова мелница и планетарна топкова мелница със сензорен екран бяха показани на изложбата, която привлече много посетители от местни и в чужбина. Те се събраха на щанда за гледане, консултиране или обсъждане и задаваха много въпроси относно смилането, смесването и диспергирането на лабораторни проби, които срещаха в ежедневния си експеримент.

Изложението Shanghai PM е ползотворно пътуване, където получихме повече внимание и фокуси, както и много съвети и очаквания от крайни клиенти и търговци по време на изложението. Сигурни сме, че изложението ще ни помогне да разработим и актуализираме по-модерни лабораторни прахови технологии и решения за подготовка на лабораторни проби в бъдеще.

1

2

3